Авио карго с Уралски Авиолинии до Средна Азия и Китай

Ural Airlines
Carrier code: U6
Carrier prefix: 262

Уралски авиолини e една от най-бързо развиващите се руски авиокомпании с централен офис и централен карго разпределителен център на летище Екатеринбург.

Оперира с флот от самолети A320, A321.

От летище София предлагаме сервиз до следните летища:

ЛетищеИАТА кодДържава
БакуBAKАзърбайджан
ПекинBJSКитай
БишкекFRUКиргизстан
Ду’анбеDYUТаджикистан
ХарбинHRBКитай
Ходжент (Ленинабад)LBDТаджикистан
НаманганNMAУзбекистан
Нижни НовгородGOJРусия
ОшOSSКиргизстан
СамаркандSKDУзбекистан
ТашкентTASУзбекистан
ТбилисиTBSГрузия
ЕкатеринбургSVXРусия
ЕреванEVNАрмения

През зимния период – Ноември до Март от летище София каргото се доставя до летище Прага с полетите на FB (България Еър) или OK (Чешки Авиолинии) откъдето се претоварва на полетите на Ural Airlines по отсечката PRG-SVX (Прага – Екатеринбург) откъдето пратките летят до посочените по-горе летища.

През летния период се очаква авиокомпанията да оперира от летище Варна и летище Бургас.

Поради оперирането със самолети като Еърбъс 320 и Еърбъс на полетите на Уралски Авиолинии могат да се качват пратки с единично тегло до 100 кг на отделен палет и с размери до 120/80/85 (височината е максимална и не може да бъде преминавана). Въпреки тези ограничения обаче, това е много добър вариант за превоз на товари опаковани в кашони или на евро палет с височина до 85 см, което обхваща по-големия диапазон от товари превозвани като авио карго.

Едно от най-големите предимства при използването на Уралски авиолинии е липсата на такса за транзитна обрабокта на летище Екатеринбург за летищата във вътрешността на Руската Федерация, което прави цените за карго транспорт много конкурентни и позволява бързата доставка на вашите по-малки товари до летищата обслужвани от Ural Airlines  Cargo.

За цени и резервации моля свържете се със спедиторска компания Кей Джи Карго

Георги Стоилов

30.11.2013

Новини