Спешна логистика

Липсва ви важен материал, заради който не можете да продължите продукцията си!! Доставчикът на важна част се бави с доставката, което бави приключването на проекта ви в срок!!

 

В ситуации като тази всички планове и разписания пропадат. Производствената линия спира или проектът ви започва да се бави извън допустимите граници. 

 

Резултатът е големи неустойки или изпуснати ползи и някой ще трябва да плати сметката.

 

Ако се сблъскате с подобна ситуация в България, ние в Кей Джи Карго ЕООД имаме познанията и опита да ви помогнем да се справите с проблема.

Нашите специализирани услуги включват:

Чартъри

На базата на добри взаимоотношения с карго превозвачи и карго брокери и в зависимост от специфичните ви изисквания ви предлагаме най-различни типове самолети от Чесна до Антонов-225

Спешен сервиз

next flight out

куриер на борда

Самостоятелен превоз

За вашите пратки 500-800 кг в рамките на Европейския съюз, организараме доставка с бус който е натоварена само вашата пратка. Транзитно време 20-40 часа от врата до врата в зависимост от дестинацията (без северната част на Скандинавския полуостров).

Запитване за цена за въздушно карго

Моля, попълнете формата, за да може да ви отговорим възможно най-бързо и най-пълно съобразявайки се с всички Ваши изисквания.

 

В полето описание на товара моля да дадете колкото се може повече подробности, като можете да се ползвате за улеснение от списъка по-долу:

 

1. бр. колети
2. размери
3. бруто тегло
4. Описание на стоката
5. Колетите товарят ли се един върху друг
6. Опасен ли е товарът
7. Ако товарът е опасен
     7.1. UN номер
     7.2. Клас на опасност
     7.3. Група на опаковане
8. Срок доставка
9. Искате ли застрахова
10. Ако желаете застраховка, каква е стойността на товара
11. Други специфики на товара