Въздушно Карго

Въздушният превоз на товари е неизменна част от международния транспорт и цели да се справи с предизвикателствата на съвременната търговия – съкратен цикъл на живот на съответниня продукт, намаляващ размер на поръчките и увеличаване на тяхната честота и нарастващо търсене на клиентите на това, което е достъпно в момента.

 

За да отговори на тези предизвикателства ние в Кей Джи Карго ЕООД предлагаме на нашите клиенти различни възможности, балансиращи между изискванията за транзитно време и цена на транспорта.

Експресно карго

Най-бързият сервиз, при който вашите товари се изпращат с първия удобен директен полет. Транзитните времена варират между 24 и 48 часа от летище до летище. Имате възможност да поръчате и допълнителни услуги като вземане от адрес, доставка до адрес, митническа обработка при износ или при внос.

Стандартно авио карго

Въздушен превоз на товари с транзитно време от 1 до 3 дни от летище до летище използвайки мрежите на различни авиокомпании. Имате възможност да поръчате и допълнителни услуги като вземане от адрес, доставка до адрес, митническа обработка при износ или при внос.

Икономично въздушно карго

Комбиниран сервиз на въздушен и шосеен превоз, при който вашите товари пътуват между централни летища и след това се доставят до България или крайната дестинация с камион. Транзитното време варира между 7-10 дни от летище до летище. Имате възможност да поръчате и допълнителни услуги като вземане от адрес, доставка до адрес, митническа обработка при износ или при внос.

Запитване за цена за въздушно карго

Моля, попълнете формата, за да може да ви отговорим възможно най-бързо и най-пълно съобразявайки се с всички Ваши изисквания.

 

В полето описание на товара моля да дадете колкото се може повече подробности, като можете да се ползвате за улеснение от списъка по-долу:

 

1. бр. колети
2. размери
3. бруто тегло
4. Описание на стоката
5. Колетите товарят ли се един върху друг
6. Опасен ли е товарът
7. Ако товарът е опасен
     7.1. UN номер
     7.2. Клас на опасност
     7.3. Група на опаковане
8. Срок доставка
9. Искате ли застрахова
10. Ако желаете застраховка, каква е стойността на товара
11. Други специфики на товара