Вашите онлайн продажби във Великобритания

Ако добре се грижите за вашия бизнес, той рано или късно пораства. Може би вече му е време да поеме по големия свят. Ние от KG Cargo сме тук за вас, за да ви помогнем да превърнете бизнеса си в международен.

Благодарение на успешните на партньорства във Великобритания можем да ви предложим комплексна услуга по доставка, складиране и продажби в Amazon, Ebay, както и на местния пазар.

Големите промени се случват стъпка по стъпка, а стъпките тук са следните:

1 – Подготвяте пратката си за изпращане. Добре е да я пакетирате и етикирате така, че да можете удобно и разбираемо да подавате инструкции към склада във Великобритания.

2 – Изпращате пратката до склада на нашия партньор в Англия. На този етап можете да разчитате на нашето съдействие да ви помогнем да намерите удобен транспорт на конкурентна цена. В зависимост от спецификата на пратката ви препоръчваме да я застраховате по време на транспорта, като тук отново можем да ви съдействаме.

3 – Нашият партньор в Англия складира пратката ви в склад близо до Лондон, като прави оглед за външни повреди. На този етап могат да се изпратят и снимки на получената пратка, както и да се разопакова и изброи, за да се сравни с инвентара, който вие сте подготвили при изпращането й.

4 – Листване в Amazon и Ebay – нашият партньор във Великобрания има грижата за това, но би било добре ако и вие имате възможност да наблегнете на онлайн продажбите през вашия сайт.

5 – Декомисиониране, подготовка на пратките, етикиране и изпращане в рамките на Великобритания – нужно е вие единствено да подавате информация за получените през сайта ви заявки, и пратката ще е заминала към своя купувач в рамките на същия ден.

6 – Инвентаризация – макар че нашият партньор във Великобритания ще има поглед върху пратката ви през цялото време, е добре вие да правите инвентаризация и да държите под око какво количество ви остава в склада, за да можете бързо да попълвате липсите при нужда и да осигурите качествена и бърза услуга на вашите клиенти.

Разбира се, всеки бизнес е различен и има специфични нужди, така че към горните стъпки могат да се добавят или изваждат при нужда, така че да паснат на вашите специфични потребности.

За да намерим най-подходящия план за вас или просто да ви разкажем повече, се свържете с нас!

Георги Стоилов

16.02.2018

Новини