Въздушно карго до Русия

Руската Федерация е най-голямата по площ държава на земята. Тя се разпростира върху една шеста от земната повърхност, обхващайки 11 времеви зони.

За съжаление, митническата администрация на Руската Федерация е изключително тежка и това прави изпращането на малки и карго пратки нелесна задача,  особено при доставки към места отдалечени от големите градове като Москва и Санкт Петербург. Допълнително ситуацията се утежнява, поради наложените от Европейския Съюз и САЩ санкции.

Когато става въпрос за доставяне на малки пратки, нещата стават още по-сложни, тъй като групажните сервизи за Русия са трудни за изпълнение. Ако пратките ви са до 100-200 кг, нещата става доста сложни от финансова гледна точка.

Ние в спедиторска компания Кей Джи Карго ЕООД, обаче имаме решение за малките ви пратки, които трябва да бъдат доставени в отдалечените райони.

За някой от по-големите градове като:  Москва, Санкт Петербург, Екатерининбург, Казан, Новосибирск, Нижни Новгород може да предложим сервиз направо от летище София за пратки опаковани в кашони или на пале с височина до 80 см. Ценното в случая е, че при този транспорт може да изберем всеки от горепосочените градове да е първо летище в Русия, което спестява много средства за  иначе скъпото обезпечение на транзита във вътрешността на страната.

За по-големите и спешни пратки,  за които решението е въздушен транспорт  имаме и други възможности през големите европейски летище – Франкфурт и Амстердам.

За малките куриерски пратки  имаме опция да доставяме икономично през Прибалтика.

Все още представлява проблем изпращането на пратки за частни лица и за момента не предлагаме посочените тук услуги за транспорт на лични вещи.

Както виждате имаме различни възможности, които съобразяваме с изискванията на нашите клиенти.

За запитвания за цени и оферти за въздушен карго превоз до Русия, моля свържете се със спедиция Кей Джи Карго.

Георги Стоилов

22.03.2011

Новини